Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κούγιας: "Στην ΟΥΕΦΑ δεν είναι μυθομανείς!"


Το θέμα των κασετών, αλλά και των στημένων αγώνων, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και η κόντρα του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια με τον Αχιλλέα Μπέο καλά κρατεί.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή «Η Δίκη στο Bluesky» και αναφερόμενος στο θέμα με στα στημένα ματς, είπε μεταξύ άλλων με αρκετή δόση χιούμορ: «Μυθομανείς θα είναι και οι μάρτυρες της UΕFΑ για την υπόθεση των στημένων; Όποιος τολμήσει να αγγίξει τον Μπέο από τις αρμόδιες αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τους χαρακτηρίσει ανίκανους διανοητικά;

Και έτσι θα πάμε σε μια δίκη με μυθομανείς από τη μία πλευρά, όπως εγώ και άλλοι που θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου και άνθρωποι της UΕFΑ και από την άλλη θα είναι οι πετυχημένοι παράγοντες όπως ο Μπέος και οι φίλοι του».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις κασέτες, αλλά και για τη σχέση του Γιώργου Δαλούκα με τον Αχιλλέα Μπέο: «Ακούγοντας τη δεύτερη κασέτα, για το Μακάμπι-Ολυμπιακός, καταλαβαίνεις γιατί ο Μπέος χαρακτηρίζει τον Δαλούκα ως απατεώνα.
Και ακούγοντας μετά την πρώτη κασέτα, καταλαβαίνετε τη σχέση τους. Θα ήταν δώρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να εμφανιστεί η τρίτη κασέτα. Εγώ δεν την έχω την τρίτη κασέτα, την έχω ακούσει όμως.

Είναι κρίμα που άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη από χρήματα και έχουν βρεθεί στο ποδόσφαιρο, να μην δίνουν αυτήν την κασέτα στη δημοσιότητα. Αν τις έχει μαγνητοφωνήσει ο κ. Πατέρας, θα πρέπει να τη δώσει στη δημοσιότητα μαζί με τη φωνή του. Αν δεν το κάνει, καταλαβαίνετε τι παιχνίδια παίζονται. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου