Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Ο φόβος του παρασκηνίου μόνο..."


Ο Αλέξης Κούγιας στη σημερινή συνέντευξη τύπου στην Αγυιά δεν έκρυψε τον ένα και μοναδικό του φόβο στο πρόβλημα της Παναχαϊκής με το παραποιημένο έγγραφο, αυτόν του παρασκηνίου στην όλη αυτή ιστορία και το ξεκαθάρισε.

«Τι με φοβίζει; Το βρώμικο παρασκήνιο. Έχετε δει το υποκείμενο που έχει καθίσει πάνω στο ποδόσφαιρο και στήνει τα παιχνίδια. Φτάνει η ώρα που θα καθίσει στο σκαμνί για τα στημένα παιχνίδια. Μέσα σε κασέτες εκβίαζε διαιτητές και τις γυναίκες τους. Βγαίνει και βγάζει ανακοινώσεις. Το βράδυ πηδούσε από τα παράθυρα, όταν πήγε η αστυνομία να τους πιάσει. Νομίζει ότι θα γλιτώσει από τις ποινικές διώξεις για τα στημένα παιχνίδια προσπαθώντας να αποδυναμώσει τις καταθέσεις μου που είναι καταπέλτης.

Καμία ποινική δίωξη δεν έχει ασκηθεί εις βάρος μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το υποκείμενο, που τυγχάνει μεγάλης εύνοιας και εδώ. Δεν μου βγάζει κανείς από το μυαλό μου, ότι ο Μπέος μέχρι πριν από 1-2 μήνες, είχε πρόσβαση στη δικογραφία. Είναι καθήκον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα.
Φοβάμαι ένα έντονο παρασκήνιο, γιατί ο Μπέος είναι εκλεκτός κορυφαίων διοικητικών στελεχών που τον εξέλεξαν μάλιστα και εκπρόσωπό τους στην ΕΠΟ. Σήμερα είδα να συμβαίνουν περίεργα πράγματα.

Από παλαιότερα έγγραφα προκύπτει ότι χωρίς να γίνει εξέταση έστειλε η ΕΠΟ της κλήσεις για αύριο. Στο έγγραφο προκύπτει ότι δεν έγινε καμία προανάκριση και αυτό δεν θα περάσει έτσι. Αυτά είναι συγκλονιστικά πράγματα», τόνισε με νόημα ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου