Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κούγιας: «Με απειλεί ο γνωστός μάνατζερ»


Μίλησε και για εγκεφάλους του κυκλώματος, Μαρινάκη, Ολυμπιακό Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας βρέθηκε χθες το πρωί στην Ευελπίδων με σκοπό να καταγγείλει τις απειλές που δέχεται από γνωστό μάνατζερ.

Στη συνέχεια έκανε γνωστό πως θα υποβάλει μήνυση στον συγκεκριμένο άνδρα με τον οποίο είναι σε κόντρα. Στις δηλώσεις του στάθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο και στηρίζει. Είπε: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που με μισεί, αυτός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αλλά θέλω να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε για τις σχέσεις αυτών με τον Μαρινάκη. Οι εγκέφαλοι του κυκλώματος, βλέπετε τι προσπαθούν να κάνουν.

Επιδίωξή τους είναι να μετατρέψουν τα θύματά τους σε πρωταγωνιστές». Και πρόσθεσε: «Έκανα επίσκεψη σε Ράικου και Παπανδρέου, και πήγα ήδη και κατήγγειλα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι εδώ και δύο μέρες πολύ γνωστός μάνατζερ, του οποίου το όνομα είναι στη λίστα των 85 μού στέλνει εκβιαστικά μηνύματα και αύριο θα υποβάλω μήνυση.

Πρέπει να στηριχθεί η δικαιοσύνη και η ΕΠΟ διότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Έχουν γίνει κάποια λάθη όπως για παράδειγμα με το διαιτητή, Γιάχο που οι 4.000 είναι η νόμιμη αμοιβή του, αλλά θέλω να ξέρετε ότι τα ΜΜΕ είστε η ασπίδα για τη ζωή μας».

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου