Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Της κακομοίρας με τα πλέι-οφ


Σήμερα η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις 11 ομάδες που θα βρεθούν μεθαύριο ενώπιον της Eπιτροπής Iδιότητας και Mεταγραφών της EΠO προκειμένου να απολογηθούν για το πρόβλημα που έχουν με τις ενημερότητες, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα που έκανε η Oμοσπονδία και το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Aρείου Πάγου Aναστάσιου Kανελλόπουλου.

Οι 11 ομάδες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Εθνικός Φιλιππιάδας, ΠΑΟ Ρουφ, Καλλονή, Ηλιούπολη, Πιερικός, Δόξα Δράμας, Φωκικός, Πόντιοι Κατερίνης, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Παναχαϊκή. Οι ομάδες κλήθηκαν με την κατηγορία της μη έγκυρης ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητα, μη κατάθεσης ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας, πραγματοποίηση μετεγγραφών πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας.

Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύουν, ορισμένες, μέχρι και με υποβιβασμό και αυτό μπλέκει, εκ νέου, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στη Β’ εθνική που παραμένουν στον αέρα!

Να θυμίσουμε ότι συνολικά 21 ομάδες θα απολογηθούν στην Επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ. Επτά ΠΑΕ από τη Football League και 14 από τη Football League 2 (εννέα από τον πρώτο και πέντε από τον δεύτερο όμιλο).

Aπό αυτές, να τονίσουμε ότι θα κατηγορηθούν για πλαστογραφία (σύμφωνα με πληροφορίες οι Eθνικός, Iωνικός, Aναγέννηση Kαρδίτσας, Xερσόνησος, Kόρινθος, Παναιγιάλειος, Aσπρόπυργος, Πανηλειακός, Aίας Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Βέροια) και κινδυνεύουν με υποβιβασμό, εκτός από τους Πατρινούς, για τους οποίους υπάρχει πόρισμα από την Εισαγγελία που αποδίδει την πλαστογραφία στον πρώην λογιστή τους με σκοπό την υπεξαίρεση χρημάτων και ουσιαστικά τους αθωώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου