Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τουρνουά στον Πύργο


Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον βρίσκονται στον Πανηλειακό οπού διοργανώνουν σε συνεργασία με εταιρεία αθλητικών δραστηριοτήτων το τουρνουά ακαδημιών OLYMPIA CUP 2011.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ένα σημαντικό τουρνουά, το OLYMPIA CUP 2011 διοργανώνει στο μεταξύ, η Ακαδημία του Πανηλειακού - σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών δραστηριοτήτων SPORT TEAM - στο διάστημα Παρασκευή (5.30) ως Δευτέρα (πρωί), 17-20 Ιουνίου.

Πρόκειται για το πανελλήνιο τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Τα τμήματα που θα λάβουν μέρος σε αυτό το τουρνουά είναι παμπαίδων (γεν. 1998-1999) - junior (2000-2001) - projunior (2002-2003) και μερικές απο τις ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι Ατρόμητος Περιστερίου, Ηλιούπολη, Αθηναϊκός και φυσικά ο Πανηλειακός (συνολικά θα μετάσχουν 18 ομάδες, είτε από το Νομό, είτε από αλλού). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο του Πανηλειακού στην Συντριάδα, που υπενθυμίζεται περιλαμβάνει δύο γήπεδα 11Χ11, ένα γήπεδο 8Χ8, όλα με φυσικό χλοοτάπητα, γυμναστήριο αλλά και καφετέρια, καθώς και στο δημοτικό Στάδιο Πύργου. Θα γίνουν συνολικά 52 αγώνες. Στο διάστημα διεξαγωγής του θα βραβευτούν οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Καράμπελας και άλλοι.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Ακαδημίας του Πανηλειακού, που έχει στις τάξεις της δεκάδες παιδιά (περίπου 130), τα οποία αποτελούν το μέλλον του πυργιώτικου και του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου