Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:"Παίκτες υπάρχουν, υποδομές όχι"


Προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στον πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ, με την φανέλα του Ίκαρου Πετρωτού, στον οποίο δεν έχασε λεπτό συμμετοχής.

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑ και εν συνεχεία στην 8η Περιφερειακή ομάδα. Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρομήτου Λάππα, στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Ο ίδιος μίλησε στο www.sportfmpatras.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο για όλους και για όλα. Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

Ποιος είναι ο στόχος που έχεις θέσει;

O μοναδικός μου στόχος είναι να παίξω στην Α΄ Εθνική και μετά έχει ο Θεός, γιατί όχι και εξωτερικό.

To ποδόσφαιρο της Αχαΐας πως το βλέπεις;

Παίκτες υπάρχουν, υποδομές όχι. Τώρα θα πρέπει οι άνθρωποι που γνωρίζουν να βοηθήσουν. Ταλέντο υπάρχει, έχουν παίξει αρκετοί παίκτες Α΄ Εθνική, αλλά μπορούν περισσότεροι.

Σου έχει γίνει πρόταση από μεγάλη ομάδα;

Ναι μου έχει γίνει από Παναχαϊκή και από Παναιτωλικό. Θεωρώ πισωγύρισμα τις ομάδες Νέων.

To πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας;


Φέτος ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, δεν ήταν εύκολο να μείνουμε κατηγορία. Στην αρχή πήγαιναν πολλές ομάδες για τίτλο, αλλά η Θύελλα ήταν καλύτερη ομάδα.

Πιστεύεις ότι η (επικείμενη) άνοδος της Παναχαϊκής θα φέρει άνοδο στο ποδόσφαιρο της Πάτρας;

Σίγουρα, αυτό φαίνεται με την ομάδα Νέων. Είναι επιλογή της Παναχαϊκής πρέπει να δώσει βάση και να προσεχθούν τα νέα παιδιά.

Τη φετινή προσπάθεια της διοίκησης του Ίκαρου πως την κρίνεις;

Κάποιοι από την διοίκηση, βοήθησαν αρκετά και μας στήριξαν. Κάποιοι άλλοι όμως όχι. Δεν θα πω ονόματα, φάνηκε από την αρχή ότι δεν έγινε καλός προγραμματισμός.

Για τον Κώστα Τσιπιανίτη;

Εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλή δουλειά σε επίπεδο να βγάλει καινούργια ταλέντα αλλά και να πάει μια ανδρική ομάδα καλά. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ και έχω μάθει πολλά από τον Τσιπιανίτη και πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου