Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βραβεύτηκε όπως του άξιζε


Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, στο πλαίσιο των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων Εγλυκάδας, ο Σύλλογος ''Μεταμόρφωση Σωτήρος'' βράβευσε τον Απόλλωνα για την άνοδο του στην Α' Κατηγορία. Από νωρίς είχε στηθεί περίπτερο της ομάδας, στο οποίο μοιράστηκαν προσωπικές επιστολές στον κόσμο, που αφορούσαν τις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου που ετοιμάζει η ομάδα της Εγλυκάδας.

Στον εσωτερικό χώρο του σχολείου υπήρχε πανέμορφη έκθεση ''Πορείας της Γραφής και των Γραφικών Τεχνών'' σε επιμέλεια του κ. Αντώνη Παπαντωνόπουλου. Αφού ακολούθησαν θεατρική παράσταση και παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, είχε φθάσει η ώρα της βράβευσης.

Πριν από αυτήν, τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σταύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο της περιοχής να έρθει κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει στην ''μεγάλη κατηγορία''. Αφού οι ποδοσφαιριστές πήραν τα μετάλλια τους από τους κ. Τζανάκο, Φίλια, Κυπριανό και Δημητρόπουλο, το κύπελλο υψώθηκε ψηλά και από τους τρείς μαζί παλαιότερους ποδοσφαιριστές και αρχηγούς της ομάδας, Κώστα Αγοράκη, Δημήτρη Κουλούρη και Θεόδωρο Σουγλέρη, με τα ζεστά χειροκροτήματα του κόσμου να είναι η επισφράγιση των προσπαθειών της ομάδας.

Παρών και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Κώστας Κυριτόπουλος αλλά φυσικά και ο πρόεδρος Γιώργος Μανέτας με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Υπήρξαν και οι ελάχιστες απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά οι περισσότεροι ήταν εκεί. Μετά την βράβευση ακολούθησε γλέντι και την παράσταση έκλεψαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μανέτας και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Αβραμόπουλος, με τις ικανότητες τους στο ζειμπέκικο.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου