Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

"Δεν θα σε σώσουν οι κασέτες της Τζούλιας"


Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε λόγο για δολιοφθορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του "έκπτωτου", όπως τον χαρακτηρίζει, προέδρου της πατρινής ομάδας και πως αυτή την φορά δεν πρόκειται να τον σώσουν "οι ψεύτικες και πλαστές κασέτες της Τζούλιας".

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις – ανακοινώσεις του έκπτωτου Αλέξη Κούγια περί πορίσματος της εισαγγελίας για δήθεν δολιοφθορά εις βάρος του, πληροφορούμε τους Έλληνες φιλάθλους ότι κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα αναληθές και ανυπόστατο. Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη στον έκπτωτο Αλέξη Κούγια για χρήση πλαστού εγγράφου. Η ψευδείς ισχυρισμοί του έχουν να κάνουν με την απέλπιδα προσπάθεια του να πετύχει ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους αθλητικούς δικαστές και τις αρμόδιες επιτροπές.

Ως έγκριτος νομικός, όμως, όπως αυτοαποκαλείται θα πρέπει να γνωρίζει το περί αντικειμενικής ευθύνης. Ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι αν προκύψουν ευθύνες και επιβληθούν ποινές, τόσο αυτός όσο και η ομάδα του δεν θα εξαιρεθούν από αυτές, γιατί απλά κανένας δεν θα διακινδυνεύσει να κατηγορηθεί μόνο και μόνο για να τον καλύψει. Αν πάλι νομίζει ότι θα τον σώσουν οι ψεύτικες και πλαστές κασέτες της Τζούλιας, είναι γελασμένος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου