Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απόλλων Εγλυκάδας - ΑΟ Πάτραι 1-1



"Α.Κάνιστρας": Αποστόλης Νικολόπουλος

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο "Α.Κάνιστρας" ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και το Πάτραι. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 χάρις στα τέρματα των Ραμόπουλου και Νεκ. Μπερτσιά.

Η πρώτη απειλή ήρθε στο 10' με την κεφαλιά του Βαγγελάτου που κατέληξε στην αγκαλιά του Αγοράκη. Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν στο 20' με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο να μην μπορεί να νικήσει από καλή θέση τον Γεωργακόπουλο.

Στο 30', ο επιθετικός του Απόλλωνα βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον πορτιέρο του ΑΟ Πάτραι, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η επανάληψη επιφύλασσε άλλες συγκινήσεις αφού στο 50' μετά από την καταπληκτική μπαλιά του Μαντά στον Ραμόπουλο, ο έμπειρος επιθετικός του Απόλλωνα άνοιξε το σκορ υπέρ του Απόλλωνα και έβαλε ''φωτιά'' στο παιχνίδι.

Στο 75' ήταν η σειρά και πάλι του Χριστόπουλου να χάσει μια καταπληκτική ευκαιρία, όταν το αριστερό σούτ που έπιασε έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Γεωργακόπουλου.

Ο Φίλλιπας Σχοινάς έβαλε μέσα ακόμα δύο επιθετικούς, τον Κοκκίνη και τον Μούγκουλη, ψάχνοντας την ισοφάριση, Αυτό το κατάφερε στο 83' όταν από γυριστή κεφαλιά του Μούγκουλη, ο Νεκτάριος Μπερτσιάς έπιασε νέα κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγοράκη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Τζάφα, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος (63' Κ. Αβραμόπουλος), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Μαντάς (87' Πλέγας), Ραμόπουλος (68' Β. Νικολόπουλος)

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ: Γεωργακόπουλος, Χριστόπουλος (50' Κοκκίνης), Φραγκουλάκης (56' Μούγκουλης), Κ. Βαγγελάτος, Βρόντος (60' Πάντο), Μακρόπουλος, Γασπαρινάτος, Νεκ. Μπερτσιάς, Παπαζαφείρης, Ν. Μπερτσιάς, Βαγιώτης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

*** Αρκετός ο κόσμος στο ''Α. Κάνιστρας'' που παρακολούθησε τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων φρόντισαν να τους ανταμείψουν με ένα πολύ καλό παιχνίδι.

*** Πρίν από τον αγώνα, ο κ. Κοζιώρης και ο Γιάννης Κυριτόπουλος της ΕΠΣ Αχαίας, ευχήθηκαν καλή χρονιά στις ομάδες.

*** Παρθενική εμφάνιση για τον 14χρόνο Κωνσταντίνο Πλέγα, έστω και για 3 λεπτά. Το μέλλον του ανήκει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου