Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Kαι η κούπα στην Τριταία


Στον τελικό του Σούπερ Καπ, στο "Ανδρέας Κάνιστρας", ο Τριταιϊκός επικράτησε της Θύελλας με 1-0, με γκολ του Νταλαπέρα, στο 71ο λεπτό και γιόρτασε την κατάκτηση του τροπαίου, κάνοντας παράλληλα και το καλύτερο ξεκίνημα για την φετινή χρονιά.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αφού, κάθε ομάδα είχε και από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερος ο Τριταιϊκός, με ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι.

Καρέ-καρέ

71΄ ΓΚΟΟΛΛ Μετά από φάουλ του Παναγόπουλου, ο Αποσκίτης γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Νταλαπέρας την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το Τριταιϊκος – Θύελλα, 1-0.

91΄ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ Πέναλτι για την Θύελλα. Ο Ορφανίδης ανέτρεψε τον Βετούλα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπάρδη, αλλά απέκρουσε ο Θωμάς, κρατώντας την νίκη για την ομάδα του.

Συνθέσεις

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Θωμάς, Παναγόπουλος, Φωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Μάρλης, Καλλιβωκάς, Αγγελάτος (77΄ Ταμπούρης), Βουρλούμης, Αποσκίτης (85΄ Ορφανίδης), Λαζανάς (61΄ Νταλαπέρας), Μπαζάρογλού.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Θόδωρος Πατρώνης): Σταθόπουλος, Αθανασίου, Βετούλας, Λυκούδης, Ρατσιάτος (56΄ Μπάρδη), Βλασόπουλος, Μαντζουράκης (75΄ Χριστόπουλος), Μπινιέρης, Γκοτσούλιας, Πανταζής (46΄ Μπαλτιμάς), Μαργαρίτης( 46΄ Μπαλάτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου