Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ρεβάνς του Ατρόμητου (3-1) το Τσιλιβή


Την άτυπη ρεβάνς πήρε στο Λάππα ο τοπικός Ατρόμητος από τον Α.Ο. Τσιλιβή με 3-1. Το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο ήταν μέτριο ως κακό με τον Αγγελόπουλο να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του.

Στο β΄ μέρος και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν φάσεις και γκολ. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπούρδο στο 53΄ και ο Αγγελόπουλος στο 63΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για τον Ατρόμητο. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Κουσίδης στο 66΄που είχε μπει πριν από λίγο στη θέση του Ντόβρου.

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Χογιόλ, Λιβάνης, Σανδραβέλλης, Κυριαζόπουλος, Διακάτος, Πολίτης, Γιαννακόπουλος, Μπούρδος, Αγγελόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσιάτο.

Έπαιξαν και οι Τσιβγινίδης, Βέρρας Χ, Βέρρας Αγ., Μούζος, Νάτσης, Αναγνωστόπουλος.

ΤΣΙΛΙΒΗ: Κλάδης Β., Βυθούλκας, Μποτώνης, Κλάδης Αγ., Σοφός, Μαρίνος Ι., Ντόβρος, Σούρμπης, Διαμαντής, Μαρούδας, Μπουζιάνος.

Έπαιξαν και οι Κάρδαρης, Κουσίδης, Μυλωνάς, Μεντζαλήρας Ψήφης.

"Μπαμ με Πολίτη"

Μια εξαιρετική μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας όπως αναφέρει το periferiako.com πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Λάππα. Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Πολίτη, ο οποίος πέρσι ήταν στον Ιωνικό. Ο 25χρονος μέσος ήταν ένας εκ των βασικών παικτών πέρσι στην ομάδα της Νίκαιας και φυσικά η απόκτησή του αλλάζει τα δεδομένα στον Ατρόμητο Λάππα που έκανε μια εξαιρετική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου