Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς βρέθηκαν μαζί Κότμπους, Παναχαϊκή!


Σύμφωνα με το σάιτ «gazzetta. gr», στην προχθεσινή συνάντησή τους η Μέρκελ και ο Παπανδρέου ενδεχομένως να μη μίλησαν μόνο για το χρέος της Ελλάδας, αλλά και για ποδόσφαιρο: Κότμπους η Ανγκελα, Παναχαϊκή ο πρωθυπουργός!

Και το ρεπορτάζ συνέχιζε: «Η Μέρκελ αποτελεί και επίτιμο μέλος της Κότμπους, η οποία μέχρι και το 2009 αποτελούσε τη μοναδική ομάδα της Bundesliga από την Ανατολική Γερμανία. Η Κότμπους ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αν και κατά ομολογία του αποτελεί άνθρωπο του αθλητισμού, δεν έχει και μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς προτιμά την... ποδηλασία.

Οπως είχε δηλώσει όμως στο gazzetta.gr, αποτελεί υποστηρικτή της Παναχαϊκής και διακατέχεται επίσης από... ερυθρόλευκα αισθήματα, λόγω του οικογενειακού του μπακγκράουντ. Ωστόσο δεν αποτελεί και τον πλέον ενημερωμένο πολιτικό σχετικά με ποδοσφαιρικά θέματα, αφού με την Παναχαϊκή να αγωνίζεται τότε που έγινε η συνέντευξη στην Γ' Εθνική, είχε πει ότι συμμετέχει στη Β’, ενώ είχε αναφερθεί στη νίκη της Εθνικής επί της Ουκρανίας για τα μπαράζ του Moυντιάλ ως νίκη που οδηγεί στους... Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου