Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κωμωδία κατάντησε η ιστορία


Μύλος στη Σούπερ Λιγκ, μύλος στη Β’ Εθνική, μύλος και στη Γ’ Εθνική! Και η κωμωδία συνεχίζεται… Η Σούπερ Λιγκ έχει μείνει με 14 ομάδες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποιες δύο θα συμπληρώσουν τον πίνακα.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός είναι τα δύο φαβορί για να επιστρέψουν στη μεγάλη Κατηγορία και όχι ο Λεβαδειακός και η Δόξα! Η «σέντρα» στη Β’ Εθνική παραμένει στον αέρα, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει όχι μόνο ποιο ζευγάρι θα φύγει από τη Β’ Εθνική για να πάει στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και πόσες ομάδες θα χρειαστεί να μετακομίσουν από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική.

Και μέσα σ’ όλα αναμένονται και οι νέες διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τις φήμες να λένε ότι θα ‘χουμε κι άλλους υποβιβασμούς (άρα νέα ανακατωσούρα) ή ότι θ’ αφαιρεθούν βαθμοί από τις ένοχες ομάδες. Τέλη Οκτωβρίου (και αν) φαίνεται ότι θ’ αρχίσει η Β’ Εθνική και με τα όσα συμβαίνουν, θα πρόκειται δυστυχώς για ένα κωμικοτραγικό πρωτάθλημα. Α, κι είναι κι ο Ηρακλής, που ένας Θεός ξέρει σε ποια Κατηγορία θα παίξει.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου