Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Γουστάρουμε τη μπάλα. Πειράζει;»


Το Δ.Σ. της Θύελλας Σκιαδά, με αφορμή τη διαιτησία του Χόρτη και τις υποδείξεις του βοηθού Παπαδήμα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με λύπη παρακολουθούμε άναυδοι τους διαιτητές να καταστρατηγούν τους κανονισμούς εις βάρος της ομάδας μας. Δεν μας πειράζει η ήττα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το ιστορικό σωματείο του Φωστήρα. Αντιθέτως το συγχαίρουμε για τη νίκη του.
Ωστόσο, με το φτωχό μας το μυαλό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι διαιτητές δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Ο διαιτητής Χόρτης και ο επόπτης Παπαδήμας μάλλον δεν γνωρίζουν πως το οφσάιντ ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Για ποιο λόγο μας στερούν τη χαρά του παιχνιδιού; Για ποιο λόγο δεν σέβονται τον ιδρώτα μας; Η Θύελλα μάζεψε τα κομμάτια της μετά τη δυσάρεστη έκπληξη στον αγώνα με τον Αχαιό -για την οποία δε φέρει καμία ευθύνη- και το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Θεοδωρακόπουλου ως αποτέλεσμα της ψυχολογικής του φόρτισης και τα έδωσε όλα κόντρα στο Φωστήρα.

Γιατί κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας και καταρρακώνουν την ψυχολογία μας; Να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε θέλουμε. Δεν πάμε για πρωτάθλημα κύριοι. Εκτός κι αν κάποιοι μας θεωρούν απειλή.

Λίγη προσοχή από την ΕΠΣΑ στην επιλογή των διαιτητών και μερικές συστάσεις δεν βλάπτουν. Ξέρουμε πως αν παραιτηθούμε από το πρωτάθλημα δεν θα σας λείψουμε, όμως θα λείψει το ποδόσφαιρο από τα δεκάδες παιδιά της ομάδας και τους φιλάθλους μας.
Γουστάρουμε τη μπάλα. Είναι κακό; »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου