Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τη Δευτέρα κληρώνει για Football League!


Με έγγραφο που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή στους συλλόγους της Β' και της Γ' Εθνικής, η κλήρωση για τους αγώνες της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, ενώ η έναρξη της σεζόν προβλέπεται για τις 9 του ίδιου μήνα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΠ αναφέρει:

Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 03 /10/2011 και ώρα 16.00’ στα γραφεία της Διοργανώτριας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος Όροφος).

Βέβαια, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, είναι ακόμα αρκετές, καθώς δεν έχει καθοριστεί πλήρως η σύνθεση των κατηγοριών. Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας δεν έχουν μάθει που θα αγωνίζονται, Θρασύβουλος, Διαγόρας, Αγροτικός Αστέρας, Ιωνικός, Πανθρακικός, Ρόδος, Σκύδρα και Κρανούλα εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια (βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση από την Πειθαρχική της ΕΠΑΕ) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως, πιθανότατα, θα ακολουθηθεί το μοντέλο της Σούπερ Λίγκα (Ομάδα Α, Ομάδα Β, κοκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου