Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ: «Σφυρίζω αδιάφορα…»


Stop στις φήμες που ήθελαν τον Τριταιϊκό, να σκέφτεται να αλλάξει «τιμονιέρη» στην τεχνική του ηγεσία, έβαλε με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Πετρούτσος. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:΅

«Ο Α.Σ. ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ έχει προπονητή και αυτός είναι ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος. Δεν υπήρχε καμία διάθεση εκ μέρους του Δ.Σ. για διάψευση φημολογίας, αλλά αυτή έγινε ανάγκη για να μην διαταραχθεί το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς επιθυμία μας είναι όποιος συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ την Κυριακή να δώσει τον αγώνα του απερίσπαστος και χωρίς ψυχολογική φόρτιση.

Η δήλωση του προέδρου του Τριταιικού, Θόδωρου Πετρούτσου: «Έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου οι φήμες που κυκλοφορούν και σφυρίζω αδιάφορα… Άλλωστε είμαστε μία μικρή κοινωνία. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να διαψεύσω φήμες που προέρχονται από ευφάνταστα σενάρια, αλλά πρέπει να προστατέψω την ομάδα μου και φυσικά δεν θέλω να υπάρχουν αμφιβολίες οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική κατάσταση των προσώπων που την απαρτίζουν.

Θεωρούμε πως οι φήμες που κυκλοφορούν είναι απλά καλοπροαίρετες και προϊόν λανθασμένων πληροφοριών και δεν έχουν σκοπό να πλήξουν τον Τριταιικό ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Το τι λέει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν μας ενδιαφέρει. Επιπροσθέτως πρόκειται για μία νέα ομάδα η οποία χρειάζεται πίστωση χρόνου, βρισκόμαστε στα μισά της προετοιμασίας και θα ήταν άδικο αλλά και ανεύθυνο να εξαχθούν συμπεράσματα αλλά και να αποδοθούν ευθύνες».

Να σημειωθεί πως στην 5ετία που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου ο Θόδωρος Πετρούτσος, έχουν αλλάξει μόνο 5 προπονητές και μάλιστα δύο εξ αυτών έχουν βγάλει τη σεζόν. Την περίοδο 2007-08 ο Μάριος Καπετανάκης κάθισε στον πάγκο όλη την χρονιά, την επόμενη (2008-09) στον πάγκο ξεκίνησε ο Γιάννης Γραβάνης και το Μάρτιο ανέλαβε τα ηνία ο Θόδωρος Πατρώνης, ενώ τη διετία 2009-11 στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρισκόταν ο Χρήστος Καραπίτσος, μέχρι την προ 1,5 μήνα πρόσληψη του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου