Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ντίνας: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»


Πεπεισμένος ότι η Παναχαϊκή θα πραγματοποιήσει μια πετυχημένη πορεία στοπρωτάθλημα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της ανόδου στη Super League,εμφανίστηκε ο Θανάσης Ντίνας, με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Ο ποδοσφαιριστής της Πατρινής ομάδας, αναφέρθηκε στην δεινότητα πουέχει στο σκοράρισμα, μίλησε για τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και γιατον κόσμο, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε σημαντική συμβολή για τηνάνοδο στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνα:

Για την έφεσή του στο σκοράρισμα: «Απλά έχει τύχεινα σημειώσω μερικά γκολ, τα οποία έρχονται από συλλογική προσπάθεια.Δουλεύουμε και προσπαθούμε όλοι μαζί, αυτό είναι το σημαντικό και δενέχει σημασία αν έχω πετύχει μερικά γκολ εγώ».

Για το έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής: Έχουν γίνεισημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών με μεγάλες ικανότητες και εμπειρίεςαπό την Ελλάδα και το εξωτερικό και μαζί με όλα τα παιδιά που έμεινανστην ομάδα από πέρυσι, έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο αξιώσεων που μπορείνα πετύχει πολλά. Πού ακριβώς θα φτάσουμε ακόμη είναι νωρίς να το πούμεμε σιγουριά. Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση και το κάνουμε εδώκαι σχεδόν δύο μήνες, είναι να δουλεύουμε πολύ καλά και σκληρά με τονπροπονητή μας.

Έχουμε από πέρυσι πολύ καλά αποδυτήρια, που και αυτόβοηθάει να βγαίνει προς τα έξω μια πολύ καλή εικόνα, την οποία θα τηδιατηρήσουμε, ώστε να είναι το μεγάλο μας ατού και στη Β΄ Εθνική. Έχουμεμια πολύ καλή ομάδα, κάτι παραπάνω από δύο ισάξιες ενδεκάδες και κάθεπαίκτης είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει την ομάδα. Είναιεξαιρετικά σημαντικό να παραμένουν όλα τα παιδιά σε αγωνιστικήετοιμότητα».

Για τον κόσμο και το πρόσφατο φιλικό με την AEK:«Τι να πω, με μια λέξη εντυπωσιακός. Και πέρυσι ειδικά στο τέλος τηςχρονιάς ο κόσμος μα έσπρωξε εντυπωσιακάγια να πάρουμε τους βαθμούς πουμας οδήγησαν στη Β΄ Εθνική και αυτός ο ίδιος και ακόμη πιο ενισχυμένος,μπορεί να μας δώσει την ώθηση για επιτυχίες και τη νέα χρονιά. Θέλουμεκαι τους οργανωμένους όλους στο πλευρό μας. Αυτό είναι, θα έλεγα, το πιοσημαντικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την Παναχαϊκή. Ξέρουμεόλοι στην ομάδα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με την ΠΑΕ, αλλά με καλήδιάθεση πιστεύω ότι λύση μπορεί να υπάρξει για να τους έχουμε και αυτούςστο πλευρό μας, όπως και όλη την Πάτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου