Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Με ''σβηστές μηχανές''...


"Α. Κάνιστρας": Αποστόλης Νικολόπουλος

Την ήττα με 2-0 και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, γνώρισε ο Απόλλων Εγλυκάδας από την ανώτερη του Θύελλα Πατρών.

Η ομάδα του Θ. Πατρώνη είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να ''φορτσάρει'' κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα στο α' μέρος, τα οποία προήλθαν από αμυντικές αδράνειες των γηπεδούχων.

Στο 20' ο Σπήλιος Πανταζής πήρε την κόντρα από το διώξιμο με το κεφάλι του Παπαστεργίου και στην συνέχεια πλάσαρε τον Αγοράκη ανοίγοντας το σκορ για τους ''κυανόλευκους''.

Λίγο αργότερα ήρθε ο Βασίλης Μπινιέρης να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία των αμυντικών να διώξουν την μπάλα και με σούτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας.

Στο β' μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή κυκλοφορία, αλλά χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την άμυνα του Απόλλωνα. Την πιο σημαντική ευκαιρία την είχε ο Μπάρδης στο 75' που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κατεργάρης, Παπαστεργίου (67' Γιαννόπουλος), Τζάφα, Ανδριακόπουλος (46' Μπαντούνας), Β. Νικολόπουλος (60' Πλέγας), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ραμόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Σταθόπουλος, Μπαλατής (75' Χαικάλης), Μαργαρίτης, Αθανασίου, Βετούλας, Μαντζουράκης (52' Ασπροποταμίτης), Μπαλτιμάς, Χριστόπουλος, Μπινιέρης, Μπάρδης, Πανταζής (46' Γκοτσόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου