Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Λαμπετίου - Αχαϊκή (0-4)


Έπρεπε να ταξιδέψει στην Ηλεία για να φανερώσει τις δυνατότητες της η ομάδας της Αχαϊκής, που στο χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λαμπετίου, έκλεψε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι μπορεί να μην έδειξε του τι μπορεί πραγματικά να δώσει την φετινή χρονιά, αφού το τελικό 4-0 (!!!) δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις…

Οι «κίτρινοι» του Γιάννη Ζερδεβά παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, επιθετικό, δημιουργικό, με πολλές ευκαιρίες από Καρατζανίδη, Καζαντζή και 4 τέρματα που πέτυχαν οι Αχαιοί κόντρα στην ομάδα του Πέτρου Λεβεντάκου, του Άντι Στρέπι, του Σχοινά και του Σαχίνι…

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ…

7_Πλασέ: Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος μέσα από την περιοχή, ανοίγει το σκορ στο «Δ. Ντάβαρης»

25_Πλασέ: Με πανομοιότυπο τρόπο ο Καρατζανίδης διπλασιάζει τα τέρματα των «καναρινιών»

35_Σουτ: Του Τσολόπουλου έξω από την περιοχή και το 3-0 είναι γεγονός.

75_Σουτ: Του Κοτσόκολου από μακρινή απόσταση, στα δίχτυα των γηπεδούχων…


Οι συνθέσεις…

Ολυμπιακός Λαμπετίου (Λεβεντάκος): Κρητικός, Μόσχοβος (35_λ.τ._Καραλής), Γαργαρώνης, Κουτσογιαννόπουλος, Σαχίνης, Νούσιας, Προκόπης, Παναγιωτόπουλος, Σχοινάς, Στρέπι, Σάμπαλος.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Κύτταρης, Ουέλιγκτον, Κωνσταντόπουλος, Νικολόπουλος, Μπουντόπουλος, Κασκούτης, Ξένος.

Αχαϊκή (Ζερδεβάς): Κουτρουμπής, Νιφορόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Μπεκίρης, Ιωάννου, Τσολόπουλος, Κοτσόκολος, Στεφανόπουλος, Σπυρόπουλος, Καρατζανίδης, Σπηλιόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Σπαθής, Τσαγκαρής, Αργυρόπουλος, Καζαντζής, Κ. Ιωάννου, Ραμαντάνης, Γ. Ανδρικόπουλος, Ψίφης, Π.Π. Νιφόρας, Π.Δ. Νιφόρας, Μπακούρος.

* Επόμενο φιλικό για τα «καναρίνια», την Κυριακή στην Κάτω Αχαγιά με τον Τριταιϊκό.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου