Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Να κάνει ποδαρικό στη σεζόν με το δεξί


Ξεκινάμε απ’ τα κλασικά: Η Παναχαϊκή θέλει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, άρα πάει φουλ για νίκη σήμερα στα Μέγαρα στο νοκ άουτ ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βύζαντα (3.45 μ.μ.).

Συνεχίζουμε με τα πιο σημαντικά: Για να ξεκινήσει η χρονιά όμορφα, ήρεμα και γαλήνια, δίχως φουρτούνες και όργανα, η Παναχαϊκή πρέπει να φύγει απ’ τα Μέγαρα με τη νίκη-πρόκριση. Εστω στα πέναλτι, στη χειρότερη περίπτωση.

Ναι μεν το ματς γίνεται σε μια δύσκολη έδρα, ναι μεν ο Βύζας έφτασε πριν τρεις μήνες μια ανάσα από τη Β’ Εθνική, όμως η Παναχαϊκή είναι το φαβορί σήμερα. Είναι σαφώς πιο έτοιμη από τον Βύζαντα, έχει το κίνητρο, έχει την εμπειρία, έχει τον ενθουσιασμό. Μένει να τα βγάλει ολ’ αυτά και στο γήπεδο, να πάρει την πρόκριση και να δείξει τα δόντια της μια βδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Πιθανή 11άδα της Παναχαϊκής: Δρακόπουλος ή Χάχαλης, Πάνος, Χρόνης ή Κοιλιάρας, Κορδονούρης, Αποστολίδης, Γενιτσαρίδης, Ουρτάδο ή Ζαχαράτος, Χρυσάφης, Ντίνας, Κυβελίδης, Καραγιάννης. Στην αποστολή θα είναι και οι Ακπαρίδης, Λουμπαρδέας, Κουσκουνάς, Δαμιανίδης.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου