Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

''ΘΥΕΛΛΑ''....Τον πήρε και τον σήκωσε...


Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας από την Θύελλα Σκιαδά, στο ντέρμπυ της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι σε μια κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στην άμυνα, για τους φιλοξενούμενους.

Η Θύελλα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Λαμπρόπουλο που έκανε χατ-τρίκ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που δεν αξιοποίησε όσες φάσεις δημιούργησε. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έγινε στον αγώνα :

Ο Απόλλων έχασε στο 3' την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα όταν την κεφαλιά του Ραμόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημόπουλος, που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχε η Θύελλα στο 12' με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, ανοίγοντας το σκόρ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Απόλλωνα, στο 20' ο Λαμπρόπουλος με σούτ από το πέναλντυ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Θύελλας. Ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Α. Νικολόπουλο να στέλνει από καλή θέση την μπάλα άουτ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα στο 30' όταν ο Θεοδωρακόπουλος σε κενή εστία στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Διαμαρτυρία για τους φιλοξενούμενους στο 32' για περίπτωση πέναλντυ, με τον κ. Καμζόλα να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ίδιες διαμαρτυρίες και για τον Απόλλωνα για περίπτωση πέναλντυ σε χέρι των αμυντικών της Θύελλας. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται να έχει δίκιο ο κ. Καμζόλας. Με αυτό το σκόρ τελειώνει το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, ο Απόλλων είναι καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο και πιέζει την Θύελλα, προσπαθώντας να μειώσει το σκόρ. Ο Χριστόπουλος χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 55', με τον Δημόπουλο να του λέει ''όχι'' στο σούτ που επιχειρεί από τα αριστερά. Και φτάνουμε στην φάση του 58', με τον Χριστόπουλο να ανατρέπεται και ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλντυ.

Στην εκτέλεση του ο Χριστόπουλος ευστοχεί και ο Απόλλων μειώνει σε 2-1. Σχεδόν με την επίτευξη του τέρματος του Απόλλων, ο Χρήστος Ακαρέπης ρίχνει στον αγώνα τον Σουγλέρη με στόχο την ισοφάριση του αγώνα.

Ένα τραγικό όμως λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, δίνει την ευκαιρία στον Κουλογιάννη στο 65' να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ στο 3-1, και να ''κλειδώσει'' ουσιαστικά το παιχνίδι. Δύο λεπτά πιο πρίν είχε φανεί και πάλι ότι η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν πάταγε καλά, αφού ο Λαμπρόπουλος είχε χάσει τεράστια ευκαιρία απέναντι από τον Αγοράκη. Ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι είχε ο Απόλλων στο 75', αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σουγλέρη σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών.

Το 4-1 έκανε στο 82' και πάλι ο Λαμπρόπουλος, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και εξαπέλυσε έναν ''κεραυνό'' μέσα από την περιοχή. Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με την Θύελλα να παίρνει μια πεντακάθαρη νίκη. Το τελικό σκόρ ίσως να είναι βαρύ για την ομάδα της Εγλυκάδας, αφού επιθετικά είχε κάποιες ευκαιρίες για γκόλ, αλλά πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της λάθη.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Δριβήλας, Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Πλούμπης, Αλευρής (55' Παπαδιονυσίου), Θεοδωρακόπουλος, Κουλογιάννης, Χ. Μπαρδάκης, Κουραχάνης, Λαμπρόπουλος (88' Σ. Μπαρδάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Βρενόζι, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Α. Νικολόπουλος (46' Ν. Κυριτόπουλος), Ραμόπουλος (62'
Σουγλέρης)

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com
Photo: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου