Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμο στους παίκτες!

Δεν πέρασε έτσι από τη διοίκηση του Διαγόρα η ήττα από την Αχαϊκή και σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας, θέλοντας να μιλήσουν στους παίκτες.

Και η κουβέντα τους μόνο ευχάριστη δεν ήταν καθώς περιελάμβανε και ανακοίνωση των διοικούντων για χρηματικά πρόστιμα, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το www.sportfmpatras.gr . Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες θα κληθούν να πληρώσουν 400 ευρώ για τους ακριβοπληρωμένους και 200 ευρώ για τους υπόλοιπους. Βέβαια, αν έρθει το «διπλό» στην Κεφαλονιά ίσως το πρόστιμο επαλειφθεί.

Την ίδια στιγμή, οι διοικούντες έκαναν λόγο για παίκτες που μιλούν περισσότερο απ’ όσο πρέπει μέσα στο γήπεδο και μάλιστα ανέφεραν ότι έπεσε στην αντίληψή τους, αψιμαχία μεταξύ δύο παικτών του Διαγόρα στον αγώνα με την Αχαϊκή. Αν ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, ο παίκτης θα τιμωρείται με 500 ευρώ πρόστιμο και την δεύτερη φορά θα αποχωρεί από την ομάδα.

Θέμα προπονητή δεν υπάρχει, καθώς ο Χρήστος Γερολυμάτος χαίρει τις απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και μάλιστα σήμερα εμφανίστηκε και σίγουρος για νίκη επί του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά.

του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου