Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ψάχνει για εξιλέωση


Να εξιλεωθούν, και απέναντι στον κόσμο και απέναντι στους εαυτούς τους, θα προσπαθήσουν οι παίκτες της Παναχαϊκής στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Η ήττα, και πολύ περισσότερο η εμφάνιση, στον Ασπρόπυργο δεν χωνεύεται εύκολα, όμως να που παρουσιάζεται τόσο γρήγορα η ευκαιρία για εξιλέωση.

Μια ενδεχόμενη νίκη-πρόκριση επί του Λεβαδειακού θα λειτουργήσει ως το καλύτερο φάρμακο που θα κλείσει μονομιάς τις πληγές που άνοιξε η γερή «φάπα» στον Ασπρόπυργο. Ακόμα και μια παλληκαρίσια εμφάνιση αύριο, κι ας μη συνοδευτεί με πρόκριση, καλό θα κάνει.

Αυτό που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα θα είναι τυχόν ήττα-αποκλεισμός με κάτω τα χέρια. Οι «κοκκινόμαυροι» καλούνται να κάνουν την υπέρβαση αύριο, και για λόγους πρεστίζ, και για οικονομικούς λόγους (για να «ζεσταθούν» και οι ίδιοι δηλαδή…), και για ν’ απαντήσουν σ’ όσους τους έβγαλαν άχρηστους προχθές.

Αν επαναληφθεί και αύριο το «έργο» της Κυριακής, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει επακριβώς τι εξελίξεις μπορεί να ’χουμε αύριο το βράδυ. Το πιάσατε το υπονοούμενο…

Πηγή: Εφ. Πελοπόνησσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου