Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πιέζει τον ΟΠΑΠ για περισσότερα


Ο Αλέξης Κούγιας λέει όχι στα «χορηγικά» 50 χιλιάρικα της ΟΠΑΠ Α.Ε. και πάει για περισσότερα. Πατώντας πάνω στο «μπραντ νέιμ» της Παναχαϊκής, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ετοιμάζεται αφ’ ενός ν’ ασκήσει πίεση στη Λίγκα και στον ΟΠΑΠ, αφ’ ετέρου ν’ ανοίξει δίαυλο και με άλλες ιδιωτικές στοιχηματικές εταιρίες, για να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό αντάλλαγμα.

Στην προχθεσινή συνέντευξή του στον ΩΜΕΓΑ ΡΑΔΙΟ ο Αλ. Κούγιας είχε πει… «είμαι έτοιμος να μη δεχθώ τη χορηγία του ΟΠΑΠ και να πάω να διαπραγματευθώ με τους ιδιώτες, αφού ανοίγει πλέον το Στοίχημα».

Η ΟΠΑΠ. Α.Ε., ως χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέρει στην Παναχαϊκή, όπως και σε όλες τις ομάδες Γ’ Εθνικής, 50.000 ευρώ για τη διαφήμιση στη φανέλα της. Ο κ. Κούγιας, όμως, δεν το δέχεται, με το αιτιολογικό ότι… «δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε όλες οι ομάδες στο ίδιο καζάνι. Δεν μπορεί να παίρνουμε 50.000 εμείς και να παίρνει τα ίδια χρήματα και ο Μέγας Αλέξανδρος.

Ο ΟΠΑΠ οφείλει να λαμβάνει υπ’ όψιν του την εμπορικότητα των ομάδων και ανάλογα να βγάζει τα ποσά». Εδώ, όμως, προκύπτει ένα θέμα: Ο ΟΠΑΠ έχει κάνει συμφωνία με τη «μικρή» Λίγκα. Μπορεί, άραγε, η Παναχαϊκή να βγει εκτός συμφωνίας; Εχει τέτοιο δικαίωμα;

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου