Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχίζει και χοντραίνει η κόντρα


Στη μήνυση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον οπαδών της Παναχαϊκής ζητώντας την ποινική δίωξή τους, μετά τα επεισόδια στο «φιλικό» παιχνίδι Παναχαϊκή-Παναιτωλικός, «δείχνει» ως υπεύθυνους τον Ν. Μ., τον Γ.Λ. και έναν υπάλληλο του κλειστού της ΠΓΕ!

Ηδη οι δικηγόροι του Ν.Μ. πήραν από την Εισαγγελία το φάκελο με τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Κούγια και όπως ακούγεται θα προχωρήσουν σε αγωγές και μηνύσεις σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Για τον Ν. Μ. ο Αλ. Κούγιας αναφέρει ότι, όπως του μετέφεραν άλλοι φίλαθλοι, φώναζε την ώρα των επεισοδίων «σκοτώστε τους». Στη μήνυση του κ. Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Γ. Λ. είναι προσωπικός φίλος του Γ. Τσακογιάννη και του Π. Σταθάκη, ενώ στην ύποπτη ομάδα αναφέρονται και τα ονόματα των Αντ. Τσουκαλά και Α. Παπαλάμπρου, για τους οποίους – όπως και για όλη την ύποπτη ομάδα - η «κατηγορία» είναι ότι δημιουργούν επεισόδια, ότι μεταφέρουν εκρηκτικά στο γήπεδο, ότι παρασύρουν μικρά παιδιά σε κολάσιμες πράξεις και ότι στο παρελθόν τον απείλησαν και τον χτύπησαν για να πουλήσει τις μετοχές του.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου