Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αστραπή - Απόλλων Εγλυκάδας (2-0)


Η Αστραπή ήταν καλύτερη στον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-0. Ο Απόλλων το πάλεψε, είχε περισσότερο αμυντικογενείς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του αφού είχε και αρκετές βασικές απουσίες, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα.

Η Αστραπή ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με τους Ρουντζαμάνη και Καραμάνο δημιουργούσε τις περισσότερες επικύνδινες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων. Καλές ευκαιρίες για την Αστραπή στο 20' με τον Τρός, στο 30' με τον Κορωνάκη σε κεφαλιά, μέχρι την στιγμή του γκόλ στο 44' όταν από σουτ του Καραμάνου η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη και στην επαναφορά ο Ρουντζαμάνης έγραψε το 1-0.

Στο β' ημίχρονο ο Απόλλων ήταν λίγο καλύτερος, δημιουργώντας δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον Παναγόπουλο, χωρίς όμως θετική κατάληξη. Η Αστραπή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή και στο 75' διπλασίασε τα τέρματα της με τον Καραμάνο.

Ο Απόλλων είναι λοιπόν για δέυτερη σερί χρονιά εκτός κυπέλλου από την Α' φάση (πέρσυ είχε αποκλειστεί από την Ακράτα με 2-1) και έτσι θα δώσει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα που αποτελεί έτσι και αλλιώς τον κυρίαρχο στόχο της ομάδας της Εγλυκάδας.

Διαιτήτευσε ο Α. Γκοτσόπουλος με βοηθούς τους Πολυγένη και Καργάκο.

ΑΣΤΡΑΠΗ : (Φ. Φοής) Αντωνακόπουλος, Χριστόπουλος, Σταθόπουλος, Κουτσοκέρας, Κορωνάκης, Καναβός, Ρουντζαμάνης, Τρός (46' Σπίρο), Γελάσιος, Καραμάνος (89' Αγγελακόπουλος), Βρόντος (75' Πλώτας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ
: (Χ. Ακαρέπης) Αγοράκης, Τσίρκας, Σπαθής, Κουλούρης (60' Αγγελόπουλος), Τσιντώνης. Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (46' Κ. Αβραμόπουλος), Γ. Αβραμόπουλος, Παναγόπουλος, Β. Νικολόπουλος

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου