Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Θέα - Απόλλων Εγλυκάδας (2-4)


Φιλική νίκη με 4-2 πέτυχε ο Απόλλων το βράδυ της Τετάρτης στο Ντα Λούζ, απέναντι στην Θέα. Παρά την νίκη, η ομάδα της Εγλυκάδας προβλημάτισε με την απόδοση της, ειδικά στο α' μέρος και έδειξε ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα βαριά. Υπήρχαν βέβαια και στιγμές στο β' μέρος που έδειξε τα καλά στοιχεία που διαθέτει ως σύνολο και που θέλει να παρουσιάσει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι στην διάθεση του Χρήστου Ακαρέπη από πλευράς ετοιμότητας θα υπήρχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, υποχρεώσεις τελευταίας στιγμής άφησαν εκτός παιχνιδιού αρκετά από τα καλά στελέχη της ομάδας.

Για την ιστορία τα γκόλ σημείωσαν οι Γιάννης Γιαννόπουλος (0-1) και (2-3), Παναγιώτης Χριστόπουλος (2-2) και Αγγελόπουλος (2-4).

Στον αγώνα ξεκίνησαν οι : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κουλούρης, Γιαννόπουλος, Τσιντώνης, Γ. Αβραμόπουλος, Βάρελης, Ν. Κυριτόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Ραμόπουλος, Χριστόπουλος

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Σιαγκρής, Ανδρ. Νικολόπουλος, Σπαθής, Θεοδωρακόπουλος, Αντ. Νικολόπουλος, Αγγελόπουλος, Μανίκας, Σπανός, Πουλής.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στο Αθλητικό Πάρκο.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com
Photo: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου