Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβελίδης... 2014


Κάτοικος Πάτρας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα παραμείνει ο Λεωνίδας Κυβελίδης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση του προέδρου της με τον εκπρόσωπο μάνατζερ του Λεωνίδα Κυβελίδη, κ. Δημήτρη Καρύδα, συμφώνησαν την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή μέχρι τις 30/6/2014.

Ο Λεωνίδας Κυβελιδης είναι 24 ετών, πέρυσι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Γ΄ εθνικής με 23 γκολ και θα λαμβάνει διαφορετικές απολαβές τόσο στη Football League 2, στη Football League και στη Super League. Η υπογραφή της συμβάσεως έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ στην Αγυια.

Η ΠΑΕ συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Χρήστος Καραγιάννης. Η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Χρήστου Καραγιάννη θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Κερατεας την επόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαθέτει ένα ροστερ 27 ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν συμβληθεί μαζί της με συμβόλαια 4 και 5 χρόνων και είναι όλοι πολύ μικρής ηλικίας.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30/6/2012 είναι αυτό του Παναγιώτη Κορδονούρη, αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βεβαία ότι ο ποδοσφαιριστής θα τελειώσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και θα διαλέξει αυτός τα πόσα χρόνια θα αγωνιστεί με την ποδοσφαιρική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου