Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Μονόδρομος η άνοδος"


Συνεχίζοντας την καριέρα του στην Παναχαϊκή, ο Παναγιώτης Κορδονούρης, δεν έκρυψε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Β' Εθνική.

Μιλώντας στον Athletic Radio o πρώην παίκτης του Εργοτέλη μίλησε:

Για την Παναχαϊκή: «Έχει γίνει πολύ μεγάλη επένδυση στο οικονομικό κομμάτι. Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις και η Παναχαϊκή από μόνη της αποτελεί μια επένδυση. Άπαντες στην Πάτρα σκέφτονται πως η ομάδα θα πάρει την άνοδο για την Β΄ Εθνική, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει πέρυσι. Είναι μονόδρομος ο πρωταθλητισμός και η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θέλουμε να πάρουμε την απευθείας άνοδο».

Για το πρωτάθλημα της Football League 2: «Ποτέ δεν παίζαμε μόνοι μας και καμία ομάδα. Υπάρχουν ομάδες όπως η Ρόδος και ο Απόλλων Αθηνών που είναι αρκετά καλές. Υπάρχει ένας μαραθώνιος για όλους τους συλλόγους. Η ιστορία και η δυναμική της Παναχαϊκής την υποχρεώνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα αρκετά δυνατό όπου δεν υπάρχουν ομάδες αδύναμες».

Για τις ομάδες της Κρήτης: «Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Πλατανιάς. Έχει έμπειρους παίκτες και μέχρι στιγμής παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα. Όσον αφορά τους ΑΟΧ, Χερσόνησο πρόκειται για ομάδες που διαθέτουν έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μην έχουν βρει μέχρι τώρα τα πατήματα τους αλλά αυτό θα γίνει γρήγορα και θα είναι έτοιμοι».

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας για τον Εργοτέλη και την ήττα: «Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και καμία φορά έρχονται αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Ο Εργοτέλης παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και έχασε αυτό το παιχνίδι από ένα τυχερό γκολ. Από εκεί και πέρα δεν βρήκε τις ευκαιρίες για να σκοράρει όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται και δεν μένει κανένας στην πρώτη αγωνιστική».

Για την αποχώρησή του από την ομάδα του Ηρακλείου: «Δεν νιώθω καμία πικρία. Απεναντίας με τιμάει και με χαροποιεί ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε για να συνεχίσω να είμαι στον Εργοτέλη. Η απόφαση μου να φύγω από τον Εργοτέλη ήταν συνειδητή, ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μπορούσα να μην "ξενιτευτώ".

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που έζησα τα καλύτερα μου χρόνια και σίγουρα είχα και έχω δύναμη να παίζω ποδόσφαιρο. Εξάλλου είπα και στον κύριο Καραγεωργίου και τον κύριο Παπουτσάκη ότι μόλις επιστρέψω στην Κρήτη θα είμαι στην διάθεση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου