Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αμπελόκηποι-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-5


ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Προαστείου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, συντρίβοντας 5-1 τους Αμπελόκηπους, που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη βραδιά.

Η ομάδα του Γρηγόρη Γραμματικόπουλου προηγήθηκε με γκολ από … τα αποδυτήρια με σκόρερ τον Κυδωνιάτη μόλις στο 3΄, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Ρουμανικής καταγωγής Χίνκου στο 23΄, μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου. Οι Αμπελόκηποι, που ήταν φλύαροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στάθηκαν άτυχοι στο 33΄, όταν η κεφαλιά του Χ. Λαγκαδινιού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι απείλησαν ξανά στο 58΄ με κεφαλιά του Ρηγόπουλου που απέκρουσε σωτήρια ο Ερδας, όμως η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και κατάφερε να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Ο Παπαδόπουλος στο 65΄ πέτυχε το 0-3 και ο Κυδωνιάτης στο 72΄ το 0-4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο γκολκίπερ των Αμπελοκήπων Περδικάρης, ο οποίος ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο (ήταν σε προφανή θέση για γκολ). Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μούκας, καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Με δέκα παίκτες έμεινε και η Αναγέννηση στο 74΄, λόγω αποβολής του Κυδωνιάτη (2η κίτρινη), ενώ οι Αμπελόκηποι μείωσαν σε 1-4 στο 81΄ με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Α. Λαγκαδινού. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Καραμάνος στο 93΄ μετά από νέο τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Πολύ καλή η διαιτησία του Πολυγένη (Ν. Σικελιανός – Τσακίρης).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Γεωργαντόπουλος (62΄ Μούκας), Χ. Λαγκαδινός, Καρέλας (46΄ λ.τ. Χαμουζάς), Νάτσης (46΄ Μπαλασκέρης), Γκούσκος, Κ. Σπαλιάρας, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Ερδας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Καραμπούλας, Μητρούλιας, Τόλιας (46΄ Γκοτσούλιας), Χίνκου, Παπαδόπουλος (80΄ Καραμάνος), Κυδωνιάτης, Μπούρδος (74΄ Ζάγκλας).

** Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, ο προπονητής της Αναγέννησης Γρηγόρης Γραμματικόπουλος ενημερώθηκε για τον θάνατο του κουνιάδου του. Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν οι διοικήσεις και των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου