Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΡΟΗ – ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ 1-3


Προσφυγικά: Αποστόλης Νικολόπουλος

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε ο Ωλενιακός που πέρασε «δια πυρός και σιδήρου” από το γήπεδο των Προσφυγικών επικρατώντας με 3-1 της Αρόης.
Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Γραββάνη άνοιξε ο Λιβαθηνόπουλος στο 32΄ με σουτ. Το 2-0 έγινε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λιβαθηνόπουλου, ο Καναβόγιαννης πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα η Αρόη μείωσε με τον Α. Μπαρδούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βανδώρου, ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε ο Ντεμάι στο 79΄.

Ο Ωλενιακός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χούσα στο 61΄ με δεύτερη κίτρινη. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ωλενίας με τους Αμπελόκηπους την Κυριακή στο Μαζαράκι.

Οι συνθέσεις…

ΑΡΟΗ: Γεράκος, Α. Μπαρδούσης, Παναγιωτόπουλος (29΄ Κόντος), Α. Δεπούντης (82΄ Β. Μπαρδούσης), Ρουπακιώτης, Σπίρο, Ξύλιας, Λαζανάς, Παππάς (56΄ Ραμολάρι), Σουλελές, Σ. Δεπούντης

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Βανδώρος, Λιβαθηνόπουλος (86΄ Σ. Δημόπουλος), Χριστόπουλος, Κοντάρης, Στούπας, Καναβόγιαννης, Λιόγκας, Βαγιώτης, Χούσα, Ντεμάι (87΄Β. Δημόπουλος), Λαμπρόπουλος (70΄ Κοντζαγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου