Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Που είναι το Πειρατικό;;;;;;



Απογοητευμένοι έφυγαν οι Έλληνες φίλαθλοι απο το Πανθεσσαλικό στάδιο καθώς η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα με 0-2 απο την Σενεγάλη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φλύαρο χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με τις ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Νιάνγκ στο 27' να βγαίνει τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Τζόρβα ο οποίος αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Η Εθνική μας απάντησε 10' λεπτά αργότερα όταν ο Καπετάνος απο δεξιά έβγαλε για τον Σαμαρά αυτός όμως δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειχνε μεγαλύτερη όρεξη, δημιουργούσε ευκαιρίες και έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά απο σέντρα του Σπυρόπουλου και λανθασμένη έξοδο του Ντιαγέ, ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το πλασέ για να διώξουν οι αμυντικοί της Σενεγάλης. Παρ' όλα αυτά η Σενεγάλη ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το μεγάλο της αστέρι, τον Νιάνγκ στο 71'. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 80' λεπτό ο Νταό με ένα εκπληκτικό φάουλ έκανε το 0-2.

Ο Ότο Ρεχάγκελ πρέπει να βρεί οπωςδήποτε λύσεις μέχρι το μουντιάλ που δεν είναι μακριά. Ας ελπίσουμε τότε να δούμε μια εθνική βγαλμένη απ τα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Τζόρβας (46' Χαλκιάς), Μόρας (69' Μάκος), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κυργιάκος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (46' Παπαδόπουλος), Σαμαράς (66' Χριστοδουλόπουλος), Χαριστέας (46' Γκέκας), Καπετάνος (46' Σαλπιγγίδης).

Σενεγάλη: Ντιαγέ, Φατί, Μανγκάν (77' Ντιακατέ), Ντιαβαρά, Ντραμέ, Ταβάρες (83' Τιουνέ), Γκομίς (56' Νταό), Ντιά (69' Μπα), Καμαρά Σ. (57 Ντιούφ), Καμαρά Ντ., Νιάνγκ.
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου