Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΤΡΑΙ 2-3


Εγλυκάδα: Αποστόλης Νικολόπουλος


Σπουδαία νίκη πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Νίκου Δεργούτη στην Εγλυκάδα επί του τοπικού Απόλλωνα με 3-2 και αύξησε την διαφορά της στο (+4) από τον Ωλενιακό.

Ο Απόλλων ευτύχησε να προηγηθεί στο 50' όταν ο Χριστόπουλος ανατράπηκε από τον Βούλγαρη εντός περιοχής με τον διαιτητή Καρβούνη να δίνει την εσχάτη των ποινών την οποία εκτέλεσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάνοντας το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα από ασίστ του Σουγλέρη. Το Πάτραι κατάφερε να μειώσει στο 67' σε σύγχυση της άμυνας του Απόλλωνα.

Δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί. Φτάνοντας στο 80' , ο Ζέρης έβγαλε συστημένη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στο κεφάλι του Γκούντα και ο τελευταίος ισοφάρισε σε 2-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, στο 88΄ σε μια φάση διαρκείας ο Τζίφας ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Κ. Αβραμόπουλο και παίρνει το πέναλτι. Ο Παπουτσής αναλαμβάνει την εκτέλεση του και γράφει το τελικό 2-3.

Αυτή η νίκη κράτησε το Πάτραι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα της Εγλυκάδας δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην πεντάδα μετά και τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρβούνη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Νικολόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ι. Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος, Χρονάς, Φωτάκιας, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (61' Μανίκας), Ν. Κυριτόπουλος

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Κατσένος (78' Ξυπολιάς), Ζαφείρας, Φραγκουλάκης (63' Γκούντας), Γιαννόπουλος, Ζέρης, Παπαγεωργακόπουλος, Σιόλος, Παπουτσής, Βαρκιτζόγλου (81' Φωτόπουλος), Τζίφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου