Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Συγγνώμη από ΕΑΠ


Ζήτησε συγγνώμη η διοίκηση της ΕΑ Πατρών, από τους φιλάθλους της που αν και με εισιτήριο στα χέρια έμειναν εκτός από το κλειστό του Αγίου Διονυσίου στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας τονίζει τα εξής:

«Η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ αναλαμβάνοντας το μέρος της ευθύνης, που της αναλογεί αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους, που παρότι είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τους απαγορεύτηκε η είσοδος και δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν.

Αυτό συνέβη γιατί ήταν τέτοια η προσέλευση του κόσμου, αλλά και η εισροή κάποιων χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο, που σχεδόν μισή ώρα πριν το πρώτο σέρβις οι κερκίδες ήταν κατάμεστες και για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε από την Αστυνομία να «κλείσουν» οι πόρτες.

Το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ ήταν άμεσα να μεριμνήσει προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων, που δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο. Ταυτόχρονα η υπόσχεση που δίνεται είναι ότι στο μέλλον θα υπάρξει μεγαλύτερη φροντίδα και μέτρα από την πλευρά της ΕΑΠ Λουξ προκειμένου να μην υπάρξει επανάληψη αυτού του φαινομένου.

Αν υπάρχουν κάποιοι ακόμη που έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους και δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα γραφεία της ΕΑΠ (Ρήγα Φεραίου 94, 1ος όροφος) ή στο γήπεδο προκειμένου να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Παράλληλα η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τους Πατρινούς φιλάθλους για την υποστήριξη και την άψογη συμπεριφορά τους, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου