Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Παραμένει ζωντανή...

Νίκη χρυσάφι πέτυχε η Λάρισσα μέσα στο Αλκαζάρ απέναντι στην Α.Ε.Κ και έτσι διατηρεί ελπίδες για παραμονή.
Η Α.Ε.Λ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η πολιορκία της Βυσσινί θύελλας σταμάτησε στο 20'. Στην συνέχεια η Α.Ε.Κ ισσορόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να κάνει κάτι σπουδαίο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα η Λάρισσα βρήκε τη λύση. Στο 55' λεπτό ο Ρομέου απο πλάγια θέση βρήκε τον Μπλάζεκ ο οποιός με πλασέ στην κίνηση παραβίασε την εστία της Ένωσης.
Στην συνέχεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Παπακώστα έπαιξαν αμυντικά για να διαφυλλάξουν το πολύτιμο 1-0. Η Α.Ε.Κ πίεσε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Συνθέσεις

Α.Ε.Λ.:

Σεμπάστιαν Βιέρα, Χρήστος Μελίσσης, Στέλιος Βενετίδης (50' Σαλίμ Τουάμα), Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Χουάν Βελάσκο, Περέιρα Ρομέου, Ηλίας Κυριακίδης, Τουμέρ Μετίν (72' Περέιρα Ρομέου), Ντανιέλ Κουζάν, Γιαν Μπλάζεκ (68' Ρούντολφ Σκάτσελ)

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κάρλος Αραούχο, Νίκος Καράμπελας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Σάνελ Γιάχιτς, Παντέλης Καφές, Ισμαέλ Μπλάνκο, Ιγκνάσιο Σκόκο, Γκουστάβο Μαντούκα (62' Γιουσούφ Χέρσι), Ραφίκ Τζιμπούρ (66' Κρίστιαν Νέμεθ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου