Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μπάρλος: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε»


Την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Άρη στα προημιτελικά του Eurocup εξέφρασε ο Νίκος Μπάρλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 96.6. Ο φόργουορντ των «κίτρινων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Πήραμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση και από εδώ και πέρα πρέπει να αποδείξουμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στους οκτώ. Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε αντιπάλους, ενώ δεν μπορούμε να παίξουμε καλά μόνο σε ένα ματς, γιατί το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, όπου μένεις ταμπουρωμένος πίσω και με μια στραβοκλωτσιά στην επίθεση μπορείς να κερδίσεις».

Αναφερόμενος στην ήττα του Άρη από τα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική τόνισε: «Κάναμε μια κακή εμφάνιση και γνωρίσαμε μια σκληρή ήττα. Μας λείπει η σταθερότητα, κάτι που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι είχαμε πολλά προβλήματα μέσα στη σεζόν, αλλαγές προπονητών και τραυματισμούς. Μία ομάδα πρέπει να έχει καλή χημεία, όπως ο Παναθηναϊκός που διατηρεί τον ίδιο κορμό τόσα χρόνια και κάνεις μικρές προσθαφαιρέσεις. Έχουμε όλα τα φόντα να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας».

Για τα πλέι οφ της Α1 υπογράμμισε: «Στο τέλος κρίνονται όλα στο μπάσκετ. Βέβαια πρέπει να πάρουμε μια καλή θέση για να μην πέσουμε πάνω σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εκτός από τους δύο πρώτους κανένας άλλος δεν είναι ακτύπητος στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου