Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Στην Πάτρα η Εθνική Παίδων!


Χωρίς σημαντικά προβλήματα άρχισε στην Πάτρα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για τους αγώνες της ενδιάμεσης φάσης (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.

Δηλώσεις στο epo.gr έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Λεωνίδας Βόκολος: «Ολοι ξέρουμε ότι η φάση της elite round είναι εντελώς διαφορετική από την προκριματική. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, καθώς οι ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτή είναι πολύ δυνατές.

Από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τα φιλικά που δώσαμε. Είδαμε τις αδυναμίες μας και προσπαθήσαμε να τις διορθώσουμε. Σε αυτή τη φάση προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου, οπότε όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης».

* Στην αποστολή συμμετέχει και ο Πατρινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστας Ρουγκάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Η ΕΠΣ Αχαΐας γνωρίζει στο φίλαθλο κοινό ότι άρχισαν οι αφίξεις των αποστολών των Εθνικών Ομάδων Παίδων που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά που θα διεξαχθεί από 18 έως 24-3-2010 στην πόλη μας.

Σήμερα και ώρα 20:30 η Εθνική μας ομάδα θα βρεθεί στο ξενοδοχείο "PORTO-RIO".
Την Δευτέρα 15-3-2010, θα φθάσει η ομάδα της Δημοκρ. Ιρλανδίας (ΕΪΡΕ). Η αποστολή αυτή θα μείνει στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ".

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας θα φθάσει στην πόλη μας την Τρίτη 16-3-2010 και θα μείνει στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ".

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Φινλανδίας θα φθάσει στην πόλη μας την Τετάρτη 17-3-2010 και θα μείνει στο ξενοδοχείο "PORTO-RIO".

Επίσης στο ξενοδοχείο "PORTO-RIO" θα μείνουν οι αξιωματούχοι των αγώνων (Διαιτητές κ' Παρατηρητές U.E.F.A.), καθώς και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδος συμμετέχει και ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Κώστας Ρουγκάλας, που έχει αγωνισθεί στη ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ και στις Μικτές μας Ομάδες.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας τον καλωσορίζει στην πόλη του και του εύχεται να έχει Υγεία και πάντα Επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ

*φωτογραφία:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου