Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

«Σφαγή» για Πραντέλι


Στα πόδια του Τσέζαρε Πραντέλι σφάζονται Ιταλία και Γιουβέντους. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα αποτελεί το μήλον της έριδος για τους «Σκουάντρα Ατζούρα», αλλά και τους «μπιανκονέρι».Και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, αλλά και η Γιουβέντους βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού, αφού ο Μαρτσέλο Λίπι θα αποχωρήσιε μετά το Μουντιάλ, ενώ στο Τορίνο ο Ζακερόνι έχει αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούν τον τεχνικό της Φιορεντίνα, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος Ιταλός προπονητής της γενιάς του τονίζει ότι ο Πραντέλι θέλει να προπονεί κάθε ημέρα, και όχι 3-4 φορές τον χρόνο όπως είναι η Εθνική Ιταλίας.

Στην Γιουβέντους υπάρχουν δύο τάσεις όσον αφορά το νέο προπονητή που θα βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα. Η μία είναι αυτοί που επιθυμούν την επιστροφή του Καπέλο που γνωρίζει τα κατατόπια κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του, και η άλλη που θέλει τον Πραντέλι που είναι νέος, φιλόδοξος και σε όποια ομάδα έχει πάει, έχει κάνει έργο.

Το θέμα είναι ότι ο Πραντέλι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φιορεντίνα, και οι ιδιοκτήτες των «βιόλα» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον προπονητή που έφερε την αναγέννηση της ομάδας μετά τα χρόνια που την έφεραν στην 4η κατηγορία της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου