Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ισοπαλία – πρόκρισης για Εθνική!




Κάτω Αχαϊα: Δημήτρης Σαρρής


Ισόπαλη (2-2) ήρθε η Εθνική Παίδων απέναντι στην αντίστοιχη της Αυστρίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της ενδιάμεσης φάσης (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.

Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα του Πατρινού αμυντικού Κώστα Ρουγκάλα, αλλά η χαρά των «παιδιών» του Λεωνίδα Βόκολου και του Θόδωρου Παχατουρίδη κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 8’ Μπούρουσιτς έφερε το ματς στα ίσα και στο 33’ έδωσε το προβάδισμα στους Αυστριακούς από τα έντεκα βήματα.

Το αντιπροσωπευτικό ματς ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο Διαμαντάκος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων από την «άσπρη βούλα», όταν ο Χάφνερ τον ανέτρεψε αντικανονικά και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΥΣΤΡΙΑ: Στρέμπινγκερ, Στόντεκερ, Ττρόνμούλερ, Χάφνερ, Βάστιτς, Στούγκερ, Μπούρουσιτς, Χάας, Νόεχολντ, Πέτροβιτς, Πότζμαν

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Πολυχρονάκης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κουσίδης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Κατίδης

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Ελλάδα 4
Έϊρε 3
Αυστρία 2
Φινλανδία 1

*φωτογραφιά: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου