Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αντίο Champions League...


Αποχαιρέτησε το champions league ο Ολυμπιακός μετά την ήττα που γνώρισε στο Μπορντό με 2-1.
Οι ερυθρόλευκοι που πήγαν στην Γαλλία κυνηγώντας την πρόκριση (κάτι που δεν ήταν και αδύνατο) δέχτηκαν την ψυχρολουσία μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Γκουρκιούφ αιφνιδίασε τον Νικοπολίδη με απευθείας εκτέλεση φαουλ.
Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Μπάντοβιτς δεν το έβαλαν κάτω και απείλησαν στο 41' με τον Ζαιρί. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να φανεί απειλητικός όμως στο 61' ο Ντάρμπισιρ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Μπάντοβιτς για να καλύψει το κενό έβγαλε τον Ζαιρί και πέρασε στη θέση του τον Μήτρογλου. Ο ''καουμπόι'' του λιμανιού 4 λεπτά αργότερα έκανε το 1-1 και έβαλε για τα καλά στο κόλπο την ομάδα του. Στο 69' ήταν σειρά του Ντιαρά να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και έτσι το παιχνίδι ήρθε σε απόλυτη ισσοροπία. Στο 77ο λεπτό οι Πειταιώτες παραλίγο να αγγίξουν το θαύμα αλλά ο Σιανί έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Ο επίλογος γράφτηκε στο 88' όταν ο Σαμάκ έκανε το 2-1 με κεφαλιά μετά απο λανθασμένη έξοδο του Νικοπολίδη. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Μέλμπεργκ στο φινάλε της αναμέτρησης.
Οι ερυθρόλευκοι πλέον επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα κα στο μεγάλο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναικό την Κυριακή.

Συνθέσεις

Μπορντό:

Σεντρίκ Καρασό, Μπενουά Τρεμουλινάς, Ματιέ Σαλμέ, Λουντοβίκ Σανέ, Φερνάντο Μενεγκάτσο, Γιοάν Γκουρκίφ, Σεμπαστιάν Σιανί, Αλού Ντιαρά, Γιάροσλαβ Πλάσιλ (84' Γκρεγκορί Σερτίκ), Ζεράλδο Μαουρίσιο Ουέντελ (90' Ζούσιε), Μαρουάν Σαμάκ

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο , Εντσο Μαρέσκα , Ακης Στολτίδης (80' Κριστιάν Λεντέσμα), Ζαουάντ Ζαϊρί (64' Κώστας Μήτρογλου), Χεσούς Ντάτολο, Λομάνα Λούα Λούα, Ματ Ντάρμπισαϊρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου