Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

O Buffon στον Παναθηναϊκό!


Το πρόβλημα του Παναθηναϊκου είναι γνωστό.
Οι πράσινοι ψάχνουν έναν τερματοφύλακα καθώς ο Γκαλίνοβιτς βλέπει την πόρτα της εξόδου, μετά απο κακές εμφανίσεις, και ο Τζόρβας έχει σκαμπανεβάσματα.

Οι παράγοντες του "τριφυλλιού" φαίνεται να στοχεύουν ψηλά καθώς έχουν κάνει είδη συζητήσεις με ανθρώπους της Juventus για την απόκτηση του καλύτερου τερματοφύλακα στον κόσμο, τον Gian luigi Buffon.

Ο Buffon έμεινε στην Κυρία την περίοδο που αυτή ήταν στην Serie B, ενώ είχε δελεαστικές προτάσεις. Όπως δήλωσε όμως τώρα είναι έτοιμος να δοκιμάσει εκτός Ιταλίας αν η Μεγάλη Κυρία δεν βγεί του χρόνου Champions League.

Επίσης η μπιανκονέρι έχουν χρέη και θα αναγκαστούν να πουλήσουν παίκτες. Ένας απο αυτούς που μπορούν να πιάσουν καλά λεφτά είναι ο "Τζίτζι".

Σύμφωνα με Ιταλική εφημερίδα ο Ιταλός πορτιέρο κοστολογείται κοντά στα 30.000.000 ευρώ ενώ ο Ελληνικός σύλλογος έχει κάνει ήδη κρούση για να τον εντάξει στο δυναμικό του το καλοκαίρι και φαίνεται διατεθημένος να δώσει όσα χρήματα χρειάζονται. Άλλωστε θα είναι μια καλή επένδυση.

Ο μάνατζερ του Buffon δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκου και πως ο πελάτης του δεν αποκλείει τίποτα και θα εξετάσει καλά όλες τις προτάσεις.

Το ότι όλο και περισσότεροι σταρ έρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα (Rivaldo, Gilberto Silva, Cisse) και το γεγογός πως ο Παναθηναϊκος πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν αφήνουν αδιάφορο τον Νο 1 γκολκίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου