Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Στην τελική ευθεία


Δεν κινήθηκε φύλλο στα μεταγραφικά θέματα της Παναχαϊκής το Σαββατοκύριακο. Από σήμερα ξαναπιάνει δουλειά επί του θέματος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας. Η υπόθεση Κιάσσου παραμένει πρώτη στην προεδρική μεταγραφική ατζέντα, όμως φαίνεται ότι θα τραβήξει χρονικά. Προφανώς ο 34χρονος μέσος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον ΟΦΗ, σε ποια Κατηγορία θα παίζει και ανάλογα ν’ αποφασίσει. Ο Αλ. Κούγιας διέρρεε χθες ότι κυνηγάει κι άλλο «μεγάλο όνομα», για τη μεσαία γραμμή, με θητεία στην Α’ Εθνική. Για γκολκίπερ τίποτα νεότερο.

Ο Τακίδης έχει πρόταση και από τη Δόξα Δράμας, ενώ ο Κοτταράς περιμένει. Ανθρωπος της ΠΑΕ βολιδοσκόπησε τον 27χρονο φορ της Χερσονήσου Ευγένιο Κίτσα, έγινε μια κουβέντα, αλλά χθες βράδυ ο Αλ. Κούγιας έλεγε ότι δεν θα τον πάρει τον συγκεκριμένο παίκτη. Για τους «μικρούς» η Παναχαϊκή κοιτάζει την περίπτωση του 18χρονου μέσου του Εδεσσαϊκού Αντώνη Τσίκου και ενός ακόμα δεξιού μπακ, τους οποίους έχει προτείνει ο Μαραντάς.

Με τον Θανάση Ντίνα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Συνεχίζει ν’ αποτελεί στόχο της Παναχαϊκής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό του Βύζαντα Παν. Ατματζίδη. Με τον Κοζανίδη θα υπάρξει επαφή μέσα στη βδομάδα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αν θα μείνει ή όχι.

Πηγή:Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου