Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ενδιαφέρον για Χάχαλη


Μπορεί η τελευταία Γ.Σ. της ομάδας να μην βγήκε κάτι το χειροπιαστό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πανηλειακός δεν έχει ελπίδες να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σκοπός είναι να βρεθούν τα επιπλέον χρήματα που χρειάζεται η ομάδα – είναι περίπου 120.000 ευρώ - για να κατέβει κανονικά στο επικείμενο πρωτάθλημα (τώρα με τι στόχους, αυτό είναι κάτι που θα το αναλύσουμε όταν έρθει η ώρα).
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει όλοι όσοι μπορούν, να ενισχύσουν την «ερυθρόλευκη» ομάδα, δείχνοντας ότι δεν αδιαφορούν για το μέλλον της.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό τερματοφύλακα της Αχαϊκής, Θανάση Χάχαλη.

Το “καμάρι” του Πύργου δεν μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση αφού ακόμα δεν έχει βρει λύση στα διοικητικά του προβλήματα. Για τον Χάχαλη υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, ενώ βρίσκεται στη λίστα ομάδας Δ΄ Εθνικής που έχει ως στόχο των πρωταθλητισμό.

Από εκεί και πέρα ο Αλέξης Σπηλιόπουλος (πρώην του Ζαβλανίου) έχει δεχθεί κρούση από τον Πανηλειακό, από ομάδα της Αθήνας και από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Σε περίπτωση που ο 28χρονος μέσος δεν «κλείσει» κάπου, θα μιλήσει εκ νέου με την διοίκηση για την παραμονή του στους «κόκκινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου