Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κράξιμο από Μεντί


Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα και την εμπειρία που βίωσε στην Καβάλα ο Φρεντερίκ Μεντί σε συνέντευξή του στη σενεγαλέζικη εφημερίδα «Quotidien», η οποία έκανε αφιέρωμα στη Σούπερ Λίγκα με αφορμή τη συνέχιση της καριέρας του Ανρί Καμαρά στον Ατρόμητο.

«Στην αρχή όλα πήγαιναν σούπερ. Μερικές φορές πληρωνόμασταν και πριν από το τέλος του μήνα. Στη συνέχεια όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, μάλιστα, προς το τέλος της σεζόν μείναμε δύο μήνες απλήρωτοι. Είπα στον πρόεδρο ότι αν δεν έπαιρνα τα χρήματά μου δεν θα συνέχιζα και αυτός μου απάντησε ότι θα πλήρωνε όποτε αυτός ήθελε»

τόνισε ο Μεντί και συνέχισε: «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα προκάλεσε προβλήματα σε πολλούς συλλόγους. Αυτό είπα και στον Ανρί Καμαρά. Οταν με πήρε τηλέφωνο για να μου ζητήσει πληροφορίες τον συμβούλεψα να μην πάει. Οι Ελληνες διοικούντες πληρώνουν στην αρχή και στο τέλος σού λένε ότι δεν έχουν χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα διαπιστώσει μόνος του τι συμβαίνει» ήταν το μήνυμα για τον πρώην παίκτη της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου