Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Παναχαϊκή: Διπλό χτύπημα


Δύο ακόμη "μικρούς" ενέταξε στο δυναμικό της η Παναχαϊκή. Οι κοκκινόμαυροι μετά τους Κωτσαρή και Στάμο, προέβησαν στη σύναψη συνεργασίας με τον 19χρονο Σταύρο Τζορμπατζίδη, αλλά και τον 21 ετών Ευγένιο Πετρόπουλο.

Ο πρώτος που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, την προηγούμενη περίοδο αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Τυρνάβου που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Δ Εθνικής και την άνοδο στην Γ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τζορμπατζίδης γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΟ όπου είχε προπονητή τον Τότη Φυλακούρη. Ο δεύτερος αγωνιζόταν στον Πάμισσο Μεσσήνης στη θέση του δεξιού μπακ/περιφερειακού.

Αναλυτικά η -διπλή- ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τσορμπατζίδη Σταύρου.
Ο Τζορμπατζίδης Σταύρος είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,88, παίζει στην θέση του αριστερού μπακ και έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Τιρνάβου με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο στην Δ Εθνική.

Με την ομάδα του Τιρνάβου είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 5 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Γ Εθνική, την Β Εθνική και για την Σούπερ Λιγκ.* Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από τον Πάμισο Μεσσήνης τον Πετρόπουλο Ευγένιο.
Ο Πετρόπουλος Ευγένιος είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και του δεξιού περιφερειακού.

Πέρυσι είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και έχει πετύχει 6 γκολ .
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές Αντώνη Μαυρέα, Γιώργο Γερογιάννη και Αγγελο Κωνσταντινόπουλο για την βοήθεια που προσέφεραν για την μεταγραφή του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου