Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ευχάριστα τα νέα από Κ. Αχαΐα


Θα την βρει το τέλος του μήνα με διοίκηση και πόσο ισχυρή θα είναι αυτή; Το ερώτημα θα απαντηθεί το αργότερο στις 28 Ιουνίου, όταν η γενική συνέλευση θα έχει πραγματοποιηθεί και όλα πλέον θα είναι γνωστά. Το αρνητικό κλίμα πάντως της προηγούμενης εβδομάδας και την απογοήτευση, έχει διαδεχθεί η αισιοδοξία ότι η Αχαϊκή θα αποκτήσει δυνατή διοίκηση και ικανή να την οδηγήσει στο δρόμο της αναδημιουργίας που έχει χαράξει από το περσινό καλοκαίρι.

Και τα χθεσινά νέα από την Κ. Αχαΐα είναι ευχάριστα και σύμφωνα με αυτά παλιοί και δοκιμασμένοι παράγοντες φέρονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν την προσπάθεια του Νίκου Σέρμπου να βγάλει τους «κιτρινόμαυρους» από το τούνελ.

Οι επαφές του νυν προέδρου της Αχαϊκής φαίνεται να αποδίδουν και πρόσωπα γνωστά για την προσφορά τους στην ομάδα, υλική και ηθική, δείχνουν να ευαισθητοποιούνται μπροστά στις δύσκολες ώρες που περνάει και κυρίως μπροστά στο αβέβαιο αύριο. Οι επαφές και διαβουλεύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος. Ερχεται ο Ιούλιος, με ότι αυτό συνεπάγεται.

πηγή: Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου