Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σαρώνει στο ''παζάρι'' ο Πανιώνιος/Αχιλλέας


Είναι φανερό πλέον και από τις κινήσεις που γίνονται ότι ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς έχει στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τον επιθετικό της Θέας, Κώστα Δημητρακόπουλο, που ήταν εκ των πρώτων σκόρερ πέρσυ στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και αρκετές ομάδες είχαν εκφράσει την επιθυμία να τον αποκτήσουν. Η διοίκηση του Πανιώνιου/Αχιλλέα κατάφερε να αποσπάσει το ''οκέι'' του ικανού επιθετικού και απέκτησε ένα ακόμα όπλο στην γραμμή κρούσης.

Επίσης, παίκτης του Πανιώνιου/Αχιλλέα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του Διαγόρα, Νάσος Κληρόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Ηλία Δίπλα θα αποτελέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων. Με την απόκτηση του Κληρόπουλου εγκαταλείπεται το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κόμπλα με τον οποίο υπήρχε επαφή. Όμως, η διοίκηση της ομάδας δεν σκοπέυει να σταματήσει εδώ, καθώς υπάρχουν συναντήσεις για να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Βερβέρογλου της Αστραπής, με τον οποίο έχει γίνει επαφή, όμως ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία.

Στον Πανιώνιο/Αχιλλέα επιστρέφει και ο Ανδρέας Δέδος, που είχε δοθεί με υποσχετική στον Τριταιϊκο, όπως και ο Μάριος Γκλάβας, ο οποίος έχει μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Από το περιβάλλον της διοίκησης έχει διαρρέυσει ότι έχουν κλειστεί άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε ανώτερη κατηγορία και πρόκειται για ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ.

Κινήσεις γίνονται και όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνία για έναν χρόνο. Την συνεργασία τους έχουν ανανεώσει οι Μιχάλης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Κοντογεωργόπουλος, ενώ και ο Όμηρος Πασαγιάννης θα συνεχίσει να ανήκει στην ομάδα, παρότι θα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: εφ. Πελοπόννησος
Photo: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου