Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Παρελθόν αποτελεί ο Φίλιππας


Ύστερα από 4 χρόνια δυναμικής παρουσίας ο Βασίλης Φίλιππας αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αχαϊκή «με ήσυχη την συνείδηση του» όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Τους τελευταίους μήνες αυτός και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας αγωνίστηκαν για την φανέλα σώζοντας την ομάδα από τον υποβιβασμό. Ένιωθαν υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του ομίλου, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους και αδιαμφισβήτητα στον ίδιο τους τον εαυτό.

Από την παρακάτω δήλωση του, με μεγάλη ευκολία μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, ότι ο βασικός λόγος που οδήγησε τον Φίλιππα σε αυτή την κίνηση ήταν καθαρά οικονομικοί λόγοι: « Δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε εμένα, τους συμπαίκτες μου και του προπονητές μου. Δεν αποχωρώ έχοντας κάποιο παράπονο, ακόμα και από τον κ. Σέρμπο που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει όλα όσα είχαμε συμφωνήσει, τον κατανοώ. Την Αχαϊκή την έχω στην καρδιά μου και αυτό που πραγματικά εύχομαι είναι να καταφέρει να χαράξει τον δικό της δρόμο αποφεύγοντας από εδώ και πέρα τους υποβιβασμούς. Η ομάδα πρέπει να ανακάμψει οικονομικά ώστε να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, γιατί αυτή η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 4-5 χρόνια στρέφει την κατάσταση εναντίων της».


Όσο αφορά τα μελλοντικά του σχέδια έχει έρθει σε επαφή με κάποια ομάδα που θα συμμετάσχει στην Δ’ Εθνική, ελπίζοντας να έχει αίσια κατάληξη.

Αγωνία για την επόμενη μέρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μάλλιου που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Goal news o επιχειρηματίας Βασίλης Νιφόρας έχει δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και προτίθεται να βάλει 20.000 ευρώ αρκεί να βρεθούν άλλοι 6-7 επιχειρηματίες που θα βάλουν από 5.000 έκαστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου