Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το θέμα Κυβελίδη


Δεν έχει ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πάρε-δώσε της Παναχαϊκής. Λογικά θα γίνουν τουλάχιστον τρεις προσθήκες ακόμα, με αντίστοιχες αποχωρήσεις. Υπάρχει, πάντως, ένα θέμα το οποίο είναι σίγουρο ότι θ’ απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα την Παναχαϊκή. Και μιλάμε για το θέμα Κυβελίδη.

Το συμβόλαιο του 24χρονου φορ τελειώνει το καλοκαίρι του 2011 και μετά ο παίκτης μένει ελεύθερος. Ο Αλ. Κούγιας πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα πιέσει τον Κυβελίδη να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του.

Ηδη, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, του έκανε πριν από λίγους μήνες μια πρώτη νύξη, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα πουν αργότερα. Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, με βάση τα όσα έχει δείξει σε άλλες περιπτώσεις, θα ζητήσει από τον Κυβελίδη να υπογράψει από τώρα νέο 3ετές ή και 4ετές συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του παίκτη, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Κυβελίδης δεν μιλάει σε κανέναν γι’ αυτό το θέμα. Θα δεχθεί άραγε ο Κυβελίδης να δεσμευτεί από τώρα ή όχι; Και αν δεν δεχθεί, ποια θα είναι η αντίδραση τού ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής;

Πηγή:εφ.Πελοπόννησος
Photo:sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου