Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πάει Γιάννενα ο Αργυρόπουλος;


Μετά τον 16χρονο Μπρούνο Λίπι που πέρασε την διαδικασία της δοκιμής στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου πριν από λίγες μέρες, ακόμα ένας παίκτης της Θύελλας που δοκιμάστηκε όμως σε άλλη ομάδα.

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος, ο 20χρονος μέσος των «κυανολεύκων» βρέθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στα Γιάννινα, όπου πέρασε από δοκιμή στον ΠΑΣ και σύμφωνα μες πληροφορίες άφησε και αυτός αρκετά καλές εντυπώσεις. Είναι πια και πρόθεση της διοίκησης να αφήσει τον παίκτη να αλλάξει πολιτείες και να ξεφύγει από τη πολιτική του «δεν πουλάω κανέναν» που επικρατεί εδώ και χρόνια στην Πατρινή ομάδα.

Στα μεταγραφικά, η Θύελλα απέκτησε τον Τσίμπιτση από την Αναγέννηση Πατρών αλλά όμως όχι τον Τσάλτα που θέλησε να παραμείνει στην ομάδα Οι νεαροί Ζαρκάδας, Γ. Λαμπρόπουλος, Γκινέτ και Ρόδης παραχωρήθηκαν δανεικοί για έναν χρόνο στην Αναγέννηση Πατρών.
.
Πολύ κοντά σε συμφωνία με το 10αρι του Ίκαρο Πετρωτού, Παύλο Παπαδόπουλο βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» και πρόκειται για έναν παίκτη που θέλει πολύ και ο Θόδωρος Πατρώνης, καθώς τον γνωρίζει από το πέρασμά του από την Αχαϊκή.

του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου